NAAC UN TUSEE / Kubulu pagasta kultūras nams / 8.ma

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
[Ex]
Trance Addicted
Trance Addicted


Зарегистрирован: 11.10.2004
Сообщения: 276

СообщениеДобавлено: Пн Апр 26, 2010 13:37    Заголовок сообщения: NAAC UN TUSEE / Kubulu pagasta kultūras nams / 8.ma Ответить с цитатой



8.maijā jau no plkst.18:00, Balvu novada Kubulu pagasta kultūras namā risināsies ilgadējais 12 stundu deju maratons – NAAC UN TUSEE! Šogad visi tiek aicināti uz apaļas – 10 gadu jubilejas svinībām un speciāli šiem svētkiem tiek gatavoti vairāki īpaši pārsteigumi!

NAAC UN TUSEE ir viens no lielākajiem un skaļākajiem Latvijas elektroniskās deju mūzikas kultūras pasākumiem Latgalē, kurš ir ieguvis lielu popularitāti un katru gadu, pavasarī, pulcē vairāk kā tūkstoti interesentu. To apmeklē klubotāji ne tikai no Balviem un Balvu novada, bet arī studenti (bijušie balvenieši), ņemot līdzi savus draugus un paziņas no citām Latvijas pilsētām. Šāda veida pasākumi dod iespēju Latvijas jauniešiem sekot līdzi pasaulē populārās un modernās elektroniskās deju mūzikas kultūras norisēm, aktualitātēm un tradīcijām.

Pasākums tiks organizēts ievērojot šāda veida norišu tradīcijas – vairākas deju zāles un atpūtas telpas ar atšķirīgu mūzikālo un vizuālo noformējumu. Īpašas noskaņas radīšanai tiks uzstādīta augstas klases skaņas un gaismu tehnika, videoprojicēšanas iekārtas un specefekti.

Šoreiz pasākuma darbība vienlaicīgi notiks 4 telpās un pie brīvdabas skatuves ārpusē.

Lielā zāle – tajā atradīsies skatuve, paaugstinajumi go-go dejotajām, tiks uzstādīti lāzerefekti, kā arī izmantojot speciālus multimediju projektorus tiks veidots video šovs, kura ietvaros savu kreativitāti demostrēs ilgadējais pasākuma dalībnieks – vīdžejs Blanco. Pasākuma goda viesi un vienlaicīgi arī skaļākie vārdi būs Latvijas DJ Top 2009 pirmās vietas ieguvējs – Andre Crash aka DJ Crash (Tasty Soundz / Latex Records), Illegal DJ Team Riga līderis un European Hit Radio šova Party Service veidotājs – [Ex] da Bass kā arī dīdžejs Saint, kurš pārstāv Kazantip Baltic. Visi trīs ir ļoti labi pazīstami arī ārpus Latvijas un pat Baltijas robežām. Uz šīs skatuves spēlēs arī dīdžeji Barik no Balviem, BumbleBeat no Gulbenes un MBerg no Rīgas.

V.I.P. zāle – telpa ar gaumīgu noformējumu, kuras atrašanās vieta būs aiz skatuves. Tajā tiks ierīkots īpašs stūrītis ūdens pīpju baudīšanai un atevišķš bārs V.I.P. biļešu īpašniekiem.

Brīvdabas skatuve – pie kultūras nama, ārpusē, tiks uzstādīta skatuve uz kuras uzstāsies dīdžeji no Balviem, Alūksnes, Valmieras, Gulbenes, Jelgavas, Rēzeknes, Daugavpils un Rīgas. Arī šeit izmantojot speciāli sagatavotus multimediju projektorus tiks veidotas video performances. Tās Illegal DJ Team Riga vīdžeja Kosmoss pārziņā.

Chill Out zāle – atpūtas vieta, kura atradīsies speciāli aprīkotā telpā ar četriem multimediju projektoriem. Tajā skanēs relaksējoša mūzika. Telpas noformējums – uz grīdas matrači apmeklētāju sēdēšanai vai pat gulēšanai.

Kafe zāle – telpa, kurā atradīsies bārs ar galdiņiem nesteidzīgām sarunām draugu lokā.

Kā jau parasti – pasākumā tiks nodrošināta profesionāla apsardze un serviss.

Uzmanību! Ieeja no 16 gadu vecuma visas nakts garumā! Personas, kuras nav vēl sasniegušas 16 gadu vecumu, pasākuma teritorijā drīkstēs uzturēties līdz plkst.22:00!

Ieejas biļešu cenas: ar skrejlapu – Ls 4, bez skrejlapas – Ls 6. V.I.P. biļetes cena – Ls 10. Atkārtotai iekļūšanai pasākuma teritorijā jāiegādājas speciāla aproce, kuras cena būs Ls 1. Skrejlapas tiks izplatītas SIA Bermudi veikalu tīklā Balvos divas nedēļas pirms pasākuma. V.I.P. biļešu iegāde zvanot pa tālruni – 29105348 vai rakstot uz civix@diogens.lv.

Pasākumu organizē – Chivix Promotion Group.
_________________
Techno rulzz the planet!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах


START.LV

Bluetab template design by FF8Jake of FFD
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Русская поддержка phpBB