FOAM KINGDOM 2010 / Sauleskalnas estrāde / Talsi /

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
[Ex]
Trance Addicted
Trance Addicted


Зарегистрирован: 11.10.2004
Сообщения: 276

СообщениеДобавлено: Пн Май 17, 2010 13:38    Заголовок сообщения: FOAM KINGDOM 2010 / Sauleskalnas estrāde / Talsi / Ответить с цитатой



Pagājušā gada viennozīmīgi apmeklētākie brīvdabas elektroniskās deju mūzikas pasākumi – “FOAM KINGDOM” putu ballītes – atkal ir klāt! Vēl vairāk pieturvietu, putu, deju plaču, dīdžeju, inovatīvu tehnisko risinājumu, paraugdemonstrējumu, spilgtu mirkļu, pozitīvu emociju un daudz daudz smaidīgu cilvēku – arī Tu! Atklāšanas pasākums, kas ietvers sevī arī dīdžeju konkursa “FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne” finālu, sadarbībā ar “Rockstar Energy”, “Pioneer DJ” un “European Hit Radio” – jau 12.jūnijā gleznainajā Sauleskalna estrādē, Talsos!

Putu ballītes vēl arvien ir viens no pieprasītākajiem un tūristu iemīļotākajiem izklaides veidiem silto zemju kūrortos. Saulainā Itālija, klubu mekā Ibiza, Maiami, Arābu Emirāti, Ēģipte – tie ir tikai daži paradīzes nostūri zemes virsū, kam ir lemts putu ballītes baudīt gandrīz visa gada garumā! Kapēc jābrauc tik tālu, ja ir tepat?

Šogad organizatori ir parūpējušies par to, lai “FOAM KINGDOM 2010” kļūtu par šīs vasaras galveno piedzīvojumu. Atraktīvākā ballēšanās risināsies pie lielās – “Rockstar” skatuves. Putās ieskautos dejotājus, līdz pat rīta gaismai, izklaidēs putu karalistes nemainīgais trijnieks – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš un [Ex] da Bass, kā arī pieci dīdžeju konkursa “FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne” finālisti. Viens no viņiem būs šīs putu ballīšu tūres iesildošais dīdžejs. Izvēle ir tikai un vienīgi Tavās rokās! Esi klāt un izvēlies labāko!

Par putu valstībai atbilstošu vizuālo noformējumu kopā ar pasākuma dekoratoru komandu gādās “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” vizualizāciju meistari – vīdžejs Pe Joke un LJ Lightboy.

Papildus darbosies vēl divas deju zonas. Eiropas hītu cienītājiem – dīdžeji Ikazz un Mārtiņš Kreilis no “European Hit Radio”, bet Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās ar dīdžeju Lorenco (Ivo Lorencs).
Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem. “SIA Ruduki” viesu nams “Pilsētnieki” uzstādīs vairākus izbraukuma restorānus.

Neaizpaliks pārsteigumi no atbalstītājiem un labvēļiem: dažādu garšu enerģijas dzērieni “Rockstar”, brīnumkrekliņi, kas maina krāsu, digitālās vizītkartes “Poken” un daudz kā cita!

Īpaši “FOAM KINGDOM 2010” putu ballītēm, apvienojoties vairākiem zināmiem Latvijas dīdžejiem – [Ex] da Bass, Crazy Martin (Trakais Mārtiņš) un Trebland radīta oficiālā himna. Tā tapusi sadarbībā ar pazīstamajiem Latvijas deju mūzikas producentiem – Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi. Jūnija sākumā tā kopā ar vairākiem igauņu un somu mākslinieku remiksiem, tiks izdota Igaunijas ierakstu kompānijas “Blaya Music” paspārnē.

Atbalsta: “Rockstar Energy”, “Pioneer DJ” un “DJrent.lv”.

Oficiālais radio – “European Hit Radio”.

Informē: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

Organizē avantūrisku ideju realizētāji – “Baltic Dance Factory”.

Par drošu atpūtu gādās: “ART-EKSPO”.

Ieejas maksa: 21:00 – 22:00 Ls 4, 22:00 – 00:00 Ls 5, vēlāk – Ls 6.

Seko putu karalistes aktualitātēm portālā Twitter – http://www.twitter.com/foamkingdom un mājas lapā – http://www.foamkingdom.lv.

Atceries – pirmā putu ballīte šovasar notiks Talsos, nākamie tuvākie “FOAM KINGDOM 2010” pasākumi – 18.jūnijā Madonā un 19.jūnijā Saulkrastos!

“Become a star with Rockstar!” (“Kļūsti par zvaigzni ar Rockstar!”)
_________________
Techno rulzz the planet!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах


START.LV

Bluetab template design by FF8Jake of FFD
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Русская поддержка phpBB