WESTBAM OPEN AIR / Sapņu Fabrika / Rīga /

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
[Ex]
Trance Addicted
Trance Addicted


Зарегистрирован: 11.10.2004
Сообщения: 276

СообщениеДобавлено: Пн Май 17, 2010 14:56    Заголовок сообщения: WESTBAM OPEN AIR / Sapņu Fabrika / Rīga / Ответить с цитатой



Tuvojoties vasarai, Rīgā notiks pirmais brīvdabas pasākums – WESTBAM OPEN AIR. Aicinām visus uz elektroniskās mūzikas svinībām 28.maijā, plkst.19:00, Sapņu Fabrikā kopā ar leģendāro WESTBAM no Vācijas!

Maksimilians Lencs jeb WESTBAM Latvijas publikai ir pazīstams jau kopš tālā 1987.gada, kad, mākslas dienu pasākuma ietvaros, mūziķis uzstājās Rīgā. Var teikt, ka pateicoties viņam Latvijā attīstijās elektroniskās mūzikas kultūra, precīzāk – house mūzikas stils. Tieši šis žanrs Latvijā ieguvis lielu popularitāti un ir pieprasīts līdz pat šim brīdim.

Par koncerta iesildošo un noslēdzošo daļu šogad rūpēsies īpašs dīdžeju ansamblis, to starpā, mūžam enerģiskais un atraktīvais, house mūzikas grands, dīdžejs un producents Andre Crash (Tasty Soundz / Latex Records). Par savu ieguldījumu Latvijas elektroniskās mūzikas lauciņā Andre Crash ticis apbalvots, izcīnot 1.vietu Latvijas DJ Topa 2009 konkursā.
Koncerta iesildošajā daļā apmeklētāji varēs dzirdēt arī dīdžeja [Ex] da Bass (Illegal DJ Team Riga / EHR Party Service / Foam Kingdom) sniegumu. Viņš Baltijas publikai pazīstams jau ilgi, taču vislielāko popularitāti mākslinieks sasniedza 2009.gadā ar savu singlu – Riga Nights, kas ilgi atradās Baltijas radiostaciju un deju mūzikas topu virsotnē. Tas iekaroja klausītāju sirdis arī ārpus Baltijas robežām.
Pasākumā viesosies un uzstāsies arī talantīgais dīdžejs Deros, kurš pārstāv Tasty Soundz un rezidē klubā Essential, kur nakts dzīves piekritēji var baudīt viņa aizraujošos setus progressive house un tech house skaņās.
Īpašs pārsteigums no Roberta Gobziņa jeb Eastbam.
Pasākumu noslēgs jaunā un daudzsološā daiļā dzimuma pārstāve – Anitta Smith (Flyingmice) ar enerģisku „tech house” skanējumu, bet iesāks jaunais censonis G-Bus.

Šova organizatori – Black KD Agency un City People, šogad ir parūpējušies par to, lai apmeklētājiem nebūtu garlaicīgi ne brīdi. Īpašie mākslinieki šogad: Latvijas hip hop mūzikā lielu atsaucību un popularitāti ieguvušais – Gacho. Pasākuma ietvaros Sapņu Fabrikas pagalmā notiks arī īpašs Ghetto Basket turnīrs, modes šovi un citi pārsteigumi. Urbānās kultūras cienītājiem paredzēta atsevišķa skatuve ar sava žanra dīdžejiem un MC. Apmeklētājus iepriecinās vietējie meistari: R-Viss, Get Dizzy un citi.

Informatīvais atbalstītājs – European Hit Radio.

Biļešu iepriekšpārdošanā no 30.aprīļa nopērkamas visos Biļešu Serviss tīklos un internetā: http://www.bilesuserviss.lv un http://www.bezrindas.lv.
_________________
Techno rulzz the planet!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
[Ex]
Trance Addicted
Trance Addicted


Зарегистрирован: 11.10.2004
Сообщения: 276

СообщениеДобавлено: Вт Май 25, 2010 14:16    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Pasakums atcelts...
_________________
Techno rulzz the planet!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах


START.LV

Bluetab template design by FF8Jake of FFD
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Русская поддержка phpBB