29.oktobrii Valmieraa deju muuzikas pasaakums MUSIC MESS!

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
[Ex]
Trance Addicted
Trance Addicted


Зарегистрирован: 11.10.2004
Сообщения: 276

СообщениеДобавлено: Чт Окт 21, 2010 16:05    Заголовок сообщения: 29.oktobrii Valmieraa deju muuzikas pasaakums MUSIC MESS! Ответить с цитатой

http://www.youtube.com/watch?v=Hk1FJGIuKIU



Līdz ar iekštelpu ballīšu sezonas sākumu, organizatoru komanda un dīdžeju apvienība ”Goldfingers” piedāvā apmeklēt savu līdz šim lielāko un apjomīgāko veikumu – muzikāli izklaidējošo elektroniskās deju mūzikas pasākumu sēriju – ”MUSIC MESS”. Jau 29.oktobrī, Valmieras Kultūras centrā notiks lielā atklāšana, bet kopumā šī sērija rudenī un ziemā plānota vairākās Vidzemes pilsētās.

Nakts solās būs ļoti skaļa un notikumiem bagāta, jo īpašā viesa statusā būs pats [Ex] da Bass! Viņš ir labi zināms un iecienīts dīdžejs un producents ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā un pat ārpus tās robežām. Dziesmas ”Riga Nights”, ”No More Lonely Nights” un ”Foam Kingdom” zina teju ikkatrs pastāvīgs klubu apmeklētājs, radio klausītājs un progresīvi domājošs cilvēks. Bet ja nu tomēr ir kāds kas vēl šīs dziesmas nav dzirdējis un video klipus nav redzējis – ir pēdējais laiks to labot!



Kopumā ”muzikālā cīņa” notiks starp dažādiem mūsdienīgiem un moderniem elektroniskās deju mūzikas stiliem un žanriem. Sākot ar saulainu house, beidzot ar enerģisku techno, dziļu minimal un, protams, melodisku trance un progressive. Šo krāšņo skaņu un ritmu buķeti jums piedāvās izbaudīt vieni no labākajiem un populārākajiem minēto žanru dīdžejiem un producentiem Latvijā: MBerg, Ansis Zvirgzdiņš, Andy Bassland aka Trebland, Tee-Ex, G-Bus, Crack, Spirit un Kellon.

Pasākumu varēs apmeklēt no 16 gadu vecuma, bet jāņem vērā, ka personu apliecinoši dokumenti pie ieejas būs jāuzrāda. Atpūsties varēs divās deju zonās: galvenajā zālē, un bāra zonā, kura atradīsies bāra "Chillin" telpās.

Esiet prātīgi un pozitīvi, jo darbosies profesionāls Face Control!

Sākums – 21:00. Ieejas biļetes cena visu nakti – Ls 3.

Paldies ”Hesburger”, ”Discomania.lv”, EHR Party Service, Progressive FM, draugiem.lv, vipi.lv, nighlife.lv, clubland.lv, piedalies.lv, club.lv, easyget.lv un klubi.lv.

Uz tikšanos pirmajā ”MUSIC MESS” pasākumā, 29.oktobrī – Valmierā!
_________________
Techno rulzz the planet!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> Events Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах


START.LV

Bluetab template design by FF8Jake of FFD
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Русская поддержка phpBB