[Ex] da Bass & Jessica Palmer - High On

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> New & Upcoming Releases
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
[Ex]
Trance Addicted
Trance Addicted


Зарегистрирован: 11.10.2004
Сообщения: 276

СообщениеДобавлено: Вт Сен 20, 2011 13:00    Заголовок сообщения: [Ex] da Bass & Jessica Palmer - High On Ответить с цитатой



No 5.septembra latviešu dīdžeja un producenta [Ex] da Bass aktuālais singls – “High On” beidzot ir pieejams arī deju mūzikas cienītājiem ārpus Baltijas. Tas kopā ar remiksu konkursa labākajiem darbiem digitālā formātā izdots Igaunijas ierakstu kompānjas “Blaya Music” paspārnē.

Dziesmas vokālo partiju iedziedājusi britu dziedātāja Džesika Palmer (Jessica Palmer), kuru producenti izvēlējās pateicoties viņas lieliskajam balss tembram. Džesika ir piedalījusies daudzos ierakstos, starp kuriem arī tādi, kas izdoti “Ministry Of Sound” un daudzās citās deju mūzikas ierakstu kompānijās.

Remiksu konkursā piedalīties tika aicināti Latvijas, Lietuvas un Igaunijas producenti. Kā jau tika ziņots – absolūti labākā remiksu konkursa darba autors, savā īpašumā iegūs galveno balvu – dāvanu karti 150 eiro vērtībā no dīdžeju tehnikas veikala “Discomania” (www.discomania.lv), kā arī tā samiksēšanu un māsterēšanu profesionālā ierakstu studijā! “Tad nu paziņoju, ka par remiksu konkursa uzvarētāju ir kļuvis Mandkran – jauns un talantīgs producents no Latvijas, kura remiksu starp vairākiem desmitiem, par labāko atzina žūrija” stāsta [Ex] da Bass. “Viņa remikss ir emocionāls, sapņains un pārdomas rosinošs. Lielisks veikums!” Pats Mandkran, jautāts par to, kapēc viņš radījis tieši šāda stila versiju, atbild: “Laikam jau tāpec ka pašam šāda stila mūzika ir visstuvākā. Lai arī sakumā bija nedaudz savādāka ideja par tā skanējumu, es priecājos ka remikss sanācis tieši tāds kādu jūs to dzirdat.”

Vēl singlā iekļauti žūrijas atzītie latviešu N’Works, MBerg un DB & SD remiksi, igauņa Notrak versija, kā arī papildus – Adam Liria un paša [Ex] da Bass Feel So Good remiksi.

Singls atrodams lielākajos un populārākajos online mūzikas veikalos pasaulē, tādos kā Beatport, Juno, Trackitdown, DJShop, Musicload un citos.

Noderīgas saites:

http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass
http://www.illegal.lv
_________________
Techno rulzz the planet!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Trance.LV FORUM -> New & Upcoming Releases Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах


START.LV

Bluetab template design by FF8Jake of FFD
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Русская поддержка phpBB